Wist u dat ik ook bruiloften en loveshoots fotografeer? De bruiloften fotografeer ik samen met mijn collega Simone van Made by Mone onder de naam Als ’t Klikt. Dit doen we met zijn tweeën zodat geen enkel moment op uw mooie dag gemist wordt. Daarnaast fotografeer ik loveshoots. Dat doe ik volgens het principe Moment Design. Dat is een speciale techniek, waarbij niet standaard geposeerd wordt, maar echt momenten gecreëerd worden. Daarbij leg ik die speciale momenten en emoties vast. De band tussen de personen. Dus geen statische foto’s. En wat is dat ontzettend leuk zeg. Foto’s worden veelzeggender. Een foto spreekt. De fotoshoot wordt een beleving voor de stellen of groep mensen die gefotografeerd worden.

Een paar weekjes geleden had ik een heel lief stel voor de camera. Zij gingen trouwen en hielden de bruiloft klein. Hun lieve (schoon)zus en getuige had hen een fotoshoot als verrassing cadeau gedaan. Zodat ze een tastbare herinnering hadden van hun speciale dag. Wat een lief cadeau he! Ik wordt altijd zo blij als mensen heel goed de waarde van foto’s ter herinnering beseffen! Ik had de eer deze fotoshoot voor hun te mogen verzorgen.

We zijn naar de duinen gegaan. Het was best fris, maar deze bikkels lieten daar weinig van merken. Zelfs de regen kwam nog even pesten, maar we hebben desondanks toch erg leuke foto;s kunnen maken.

Ik vond het zo’n leuke fotoshoot om te mogen doen. Een prachtig en leuk stel. Ze gingen nog spontaan even dansen. Wat weer prachtige foto’s opleverde. Ik ben superblij met het resultaat en belangrijker nog het echtpaar ook! Karim en Anica, heel erg bedankt dat ik deze gave fotoshoot voor jullie mocht doen! Heel veel geluk samen!

Nu de lente er is, zijn juist de buitenshoots weer enorm leuk om te doen. Wil jij ook een mooie fotoshoot in de natuur, de bossen, de duinen of een mooi park? Neem dan even contact met me op via info@daniellevandentillaard.nl. Dat hoeft uiteraard niet om trouwfotografie en loveshoots te gaan natuurlijk, ook kinderfoto’s of gezinsfoto’s zijn prachtig in de mooie lentekleuren.

 

Liefs, Danielle

error: Content is protected !!