Baby’s first year

Baby’s first year

Het eerste jaar van je kindje is het jaar dat je kindje het snelst veranderd, zich vormt tot een prachtig mini-mensje. Wil je geen momenten missen bij het vastleggen van die bijzondere fase? En wil je niet alleen die telefoonfoto’s maar juist die bijzondere mijlpalen vast laten leggen met mooie fotoshoots? Kies dan voor het Baby’s first year plan.

 

 

Het jaarplan

 

Het jaarplan bestaat uit 4 volwaardige fotoshoots rondom de meest bijzondere mijlpalen: De Newborn Lifestyle fotoshoot, een babyshoot, een sittersessie en een verjaardagsshoot:

 

Newborn Lifestyle Fotoshoot

De newborn lifestyle fotoshoot plannen we vlak na de geboorte. Bij jullie thuis kom ik mooie foto’s maken van jullie nieuwe gezinnetje. Dit zijn geen geposeerde foto’s maar lifestyle foto’s. Foto’s van mooie momenten, waar jullie knuffelen, je kindje verzorgen, met papa en mama en eventuele broertjes en zusjes. 

Babyshoot

Een babyshoot is een shoot waar jullie baby ongeveer 3 á 4 maanden oud is. Je baby is dan al wat alerter en kan zijn of haar hoofdje al wat langer omhoog houden. Je kindje speelt al wat met zijn of haar handjes en voetjes en dat levert ontzettend mooie foto’s op. 

Sitter sessie

Een van de leukste mijlpalen van het eerste jaar is als je kleintje kan zitten. Je kindje ontdekt steeds meer de wereld om zich heen. Bij een sitter sessie zijn onwijis leuke poses mogelijk en deze leg ik graag voor jullie vast. Het exacte moment voor een kindje dat hij of zij zelfstandig kan zitten, is voor ieder kindje anders, maar dit zal gemiddeld tussen de 6 en 11 maanden zijn. De sitter sessie kan zowel in mijn studio (in Tilburg) of op een mooie outdoor locatie plaatsvinden. 

Verjaardagsshoot

En dan is daar het moment! Je kindje wordt 1 jaar! Wat is het eerste jaar voorbij gevlogen! De eerste verjaardag is dan ook echt een hele speciale mijlpaal. We gaan deze vastleggen met een mooie verjaardagsshoot of een heuse cakesmash. Een cakesmash is een fotoshoot waar we met een feestelijk thema foto’s gaan maken van jullie kindjes die lekker mag kliederen met een taartje. Liever geen cakesmash? Dan is de verjaardagsshoot een goede keuze. In een mooie neutrale setting, waar we mooie foto’s gaan maken van jullie kindje. De cakesmash vindt plaats in de studio, de verjaardagsshoot kan zowel in de studio als op een mooie outdoor locatie plaatsvinden. 

Een prachtig jaaralbum

Bij iedere fotoshoot zit een mooi fotoproduct. Daarnaast sluiten we het jaar af met een mooi luxe album ter waarde van €379,- euro waar we een selectie van alle foto’s van het eerste jaren verzamelen in een mooi overzicht.

 

Newborn Lifestyle Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg

Vier fotoshoots rondom de speciale mijlpalen in het eerste jaar van jullie kindje. Ter waarde van ruim €1700,- voor €1295,-

Newborn Lifestyle Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Newborn Lifestyle Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Newborn Lifestyle fotoshoot Tilburg Danielle van den Tillaard Fotografie
error: Content is protected !!