mini-shoots

MINISHOOTS

Een minishoot, het woord zegt het al, is een korte shoot. De shoot duurt 15 à 20 minuten. Deze shoots zijn op bepaalde momenten in het jaar te boeken. Het voordeel van een minishoot is dat je voor een aantrekkelijk lage prijs leuke foto’s krijgt. Dit kunnen bijvoorbeeld mini portretjes zijn, of kerstfoto’s of mooie herfstfoto’s. Kort voor de mini-shoots kondig ik aan wanneer deze plaats zullen vinden en in welk thema. Het thema is dus vooraf al bepaald.

Ik doe deze aankondiging op Instagram en Facebook. Dus heb je interesse, volg me vooral daar dan ook even. Wil je zeker weten dat je niks mist en graag per email op de hoogte gehouden worden? Laat het me dan even weten via het contactformulier. Dan stuur ik je voorafgaand de minishoots alle informatie toe.

 

Hieronder vind je informatie over de aankomende mini-shoots.

 

 

 

minishoots Danielle van den Tillaard Kinderfotografie Tilburg
Mommy & Me Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg

Outdoor Mommy & Me Minishoot

Dit is een unieke kans voor degenen die graag een outdoor Mommy & Me shoot willen in de duinen. Normaal gesproken doe ik geen outdoor minishoots, maar voor de Mommy & Me minishoot maak ik alleen nu een uitzondering!

 De Mommy & Me fotoshoot vind in de duinen plaats De shoot draait om het lekker spelen, knuffelen en plezier te maken met mama. Ondertussen maak ik foto’s. Een mooie reportage, met ongeposeerde, spontane foto’s, echt candid momenten. Je zult zien, zulke ongedwongen beelden zeggen zo veel meer… Ik leg jullie interactie, jullie speciale band vast. Daarom is dit zo’n waardevolle fotoshoot!

 Wanneer: 24 en 25 mei vanaf 19 uur. De shoot vind in de avond plaats. Dan is het licht namelijk het mooist.

Datum: 24 en 25 mei

Kinderfotoshoot Tilburg Danielle van den Tillaard Fotografie

Kleine boefjes Minishoot

Mooie spontane foto’s van jullie kindje(s). Met een neutrale lichte achtergrond die bij ieder interieur past.  In een tijdslot is er plaats voor maximaal 3 kindjes (uit hetzelfde gezin). Wil je graag 4 of meer kindjes of met een andere gezin samen, reserveer dan een extra tijdslot.

Mooi als cadeau voor jullie zelf of opa en oma.

Datum: 3 en 4 juni

minishoots Danielle van den Tillaard Kinderfotografie Tilburg

Mini-portretjes

 Mooie tijdloze portretjes van jullie kindjes. Met een effen zwarte achtergrond creeer zo een krachtig portret. In een tijdslot is er plaats voor maximaal 3 kindjes (uit hetzelfde gezin). Wil je graag 4 of meer kindjes of met een andere gezin samen, reserveer dan een extra tijdslot.

Mooi als cadeau voor jullie zelf of opa en oma.

Datum: nog niet bekend

Deze shoot is voor alle lieve mama’s die altijd de foto’s nemen van het gezin, maar daardoor nooit zelf op de foto staan. Mama, ook jij bent het waard om op de foto te staan! Tijdens deze Mommy & Me minishoot staat de band tussen jouw en je kindje(s) centraal. Mooie ongedwongen, spontane foto’s van jullie samen.

Papa’s, dit is hèt cadeau om de mama van je kinderen te geven voor moederdag. De shoot is een aantal weken voor moederdag, zodat jij nog op tijd voor een mooie uitvergroting of fotoproduct kunt zorgen ;).

Datum: 12 / 15 / 16 april | in het najaar volgen nieuwe data

Wil jij op de hoogte blijven van de Minishoots?

Laat dan hier je emailadres achter:


Danielle van den Tillaard Fotografie
error: Content is protected !!