mini-shoots

MINISHOOTS

Een minishoot, het woord zegt het al, is een korte shoot. De shoot duurt 15 à 20 minuten. Deze shoots zijn op bepaalde momenten in het jaar te boeken. Het voordeel van een minishoot is dat je voor een aantrekkelijk lage prijs leuke foto’s krijgt. Dit kunnen bijvoorbeeld mini portretjes zijn, of kerstfoto’s of mooie herfstfoto’s. Kort voor de mini-shoots kondig ik aan wanneer deze plaats zullen vinden en in welk thema. Het thema is dus vooraf al bepaald.

Ik doe deze aankondiging op Instagram en Facebook. Dus heb je interesse, volg me vooral daar dan ook even. Wil je zeker weten dat je niks mist en graag per email op de hoogte gehouden worden? Laat het me dan even weten via het contactformulier. Dan stuur ik je voorafgaand de minishoots alle informatie toe.

 

Let op: deze shoots zijn niet het hele jaar door te boeken, maar op vooraf aangekondige data. De prijzen zijn op die data zo gunstig omdat op 1 dag meerdere clienten gebruik maken van dezelfde setting. Wil je een mommy & me of kindershoot/portretten buiten de Mini-shoot data om, dan betaal je het reguliere tarief. 

 

Hieronder vind je informatie over de aankomende mini-shoots.

 

 

 

Kinderfotografie Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg

Nieuw! De Glitter-Minishoot!

Dit thema stond al een tijdje op mijn wensenlijstje om een minishoot van te maken. Een tijd terug deed ik een cakesmash met een hele leuke dame die haar verjaardag vierde. En daarbij gebruikte we ook glitters, en die foto’s werden zo tof! Dus toen zeiden we, hey dat zou ook superleuk zijn voor kinderen! En zo zijn de Glitter Minishoots geboren.

De setting is een rustige effen achtergrond, en we gaan lekker blazen, gooien, spelen met glitters. Nou ja, glitters, het is meer glanzende confetti, iets grover dan glitters. Zo is het later ook weer makkelijk uit je haren te krijgen en op te ruimen, 😉

Datum: 28 oktober

Ook dit jaar zijn ze er weer, de Kerst Minishoots!

Wil jij een jaarlijkse kerstfoto van je kinderen, of wil je een mooie foto voor een kerstkaart? Boek dan een Kerst Minishoot.

Deze setting is met een leuke achtergrond van een gingerbread huisje.

Datum: 11 november

Ook dit jaar zijn ze er weer. De Kerst-Minishoots!

Wil jij een jaarlijkse kerstfoto van je kinderen, of wil je een mooie foto voor een kerstkaart? Boek dan een Kerst Minishoot.

Deze setting is in pasteltinten, voor degenen die niet van het traditionele groen met rood houden, maar wel heerlijk zoete kerstfoto’s willen. 

Datum: 18 november

Ook dit jaar zijn ze er weer, de Kerst Minishoots!

Wil jij een jaarlijkse kerstfoto van je kinderen, of wil je een mooie foto voor een kerstkaart? Boek dan een Kerst Minishoot.

Deze setting is met een mooi achtergrond van Santa’s Workshop, voor degenen die van de traditionele groen-rood-witte kleuren houden.

Datum: 19 november

Mooie tijdloze portretjes van jullie kindjes. Met een effen zwarte achtergrond creeer je zo een krachtig portret. 

Mooi als cadeau voor jullie zelf of opa en oma.

Datum: 25 november

Deze shoot is voor alle lieve mama’s die altijd de foto’s nemen van het gezin, maar daardoor nooit zelf op de foto staan. Mama, ook jij bent het waard om op de foto te staan! Tijdens deze Mommy & Me minishoot staat de band tussen jouw en je kindje(s) centraal. Mooie ongedwongen, spontane foto’s van jullie samen.

Papa’s, dit is hèt cadeau om de mama van je kinderen te geven voor moederdag. De shoot is een aantal weken voor moederdag, zodat jij nog op tijd voor een mooie uitvergroting of fotoproduct kunt zorgen ;).

Datum: Nieuwe data volgen nog.

Kinderfotoshoot Tilburg Danielle van den Tillaard Fotografie

Kleine boefjes Minishoot

Mooie spontane foto’s van jullie kindje(s). Met een neutrale lichte achtergrond die bij ieder interieur past.  In een tijdslot is er plaats voor maximaal 3 kindjes (uit hetzelfde gezin). Wil je graag 4 of meer kindjes of met een andere gezin samen, reserveer dan een extra tijdslot.

Mooi als cadeau voor jullie zelf of opa en oma.

Datum: Nieuwe data volgen nog.

Wil jij op de hoogte blijven van de Minishoots?

Laat dan hier je emailadres achter:


Danielle van den Tillaard Fotografie
error: Content is protected !!