Mommy & Me Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Mommy & Me Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Mommy & Me Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg

OUTDOOR MOMMY & ME MINISHOOTS

Op dit moment staat er nog geen datum gepland voor een Mommy & Me-dag. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe data? Meld je dan hieronder aan voor de wachtlijst! Je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden. Daarnaast krijg je ook voorrang bij het reserveren van een tijdvak!

Deze shoot is voor alle lieve mama’s die altijd de foto’s nemen van het gezin, maar daardoor nooit zelf op de foto staan. Mama, ook jij bent het waard om op de foto te staan! Tijdens deze Mommy & Me minishoot staat de band tussen jouw en je kindje(s) centraal. Mooie ongedwongen, spontane foto’s van jullie samen.

De Mommy & Me minishoot vind in de duinen plaats. De shoot draait om het lekker spelen, knuffelen en plezier te maken met mama. Ondertussen maak ik foto’s. Een mooie reportage, met ongeposeerde, spontane foto’s, echt candid momenten. Je zult zien, zulke ongedwongen beelden zeggen zo veel meer… Ik leg jullie interactie, jullie speciale band vast. Daarom is dit zo’n waardevolle fotoshoot!

Deze Mommy & Me fotoshoot bied ik eenmalig aan als een MINISHOOT. Dus grijp nu je kans!

Wanneer: data nog niet bekend. Deze shoots worden in de avond gepland omdat dan het licht het mooist is. Een goede reden dus om je kindje(s) voor één keer eventjes te laten opblijven.

 

Aanmelden Nieuwsbrief Minishoots:

1 + 6 =

Neem een kijkje in mijn portfolio voor meer voorbeelden van de Mommy & Me fotoshoot!

error: Content is protected !!