Mommy
& me

fotoshoot

Mommy & Me Fotoshoot

De Mommy & Me fotoshoot is een fotoshoot voor alle lieve mama’s die altijd de foto’s nemen van het gezin, maar daardoor zelf nooit op de foto staan. De mama die denkt: ik wacht nog met een fotoshoot tot ik die kilo’s kwijt ben, of mijn haar wat beter zit. De mama die niet zo goed op de foto durft omdat ze denkt niet fotogeniek te zijn. Mama, jij bent het waard! Voor je kinderen ben je de wereld! Met die paar kilo’s meer of minder, of hoe dan ook, je bent goed zoals je bent. Voor jouw kinderen maakt het niet uit of je perfect op de foto staat. Het gaat om jouw band met je kinderen. Zorg dat je op die foto’s staat! Voor jezelf, voor je kinderen, voor later. Wanneer jij zelf terugkijkt naar jouw foto’s van vroeger met je ouders, let jij er dan precies op hoe je ouders op de foto stonden? Nee, je bent blij met die foto’s omdat ze op die foto staan, dat je foto’s hebt van jou met hen samen. Die foto’s die je kostbare herinneringen vasthouden. 

Wil jij mooie, spontane en ongedwongen foto’s van jou en je kindjes? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Een mooie, spontane reportage van jullie speciale band. 

De Mommy & Me fotoshoot vind altijd op een buitenlocatie plaats. Spelenderwijs in de duinen, bos of mooi park gaan we aan de slag. Er is alle tijd en ruimte voor de kinderen om lekker te spelen, knuffelen en plezier te maken met mama. Ondertussen maak ik foto’s. Een mooie reportage, met ongeposeerde, spontane foto’s, echt candid momenten. Je zult zien, zulke ongedwongen beelden zeggen zo veel meer… Ik leg jullie interactie, jullie speciale band vast. Daarom is dit zo’n waardevolle fotoshoot! 

🥰Ik ben echt zo blij met deze foto’s. Van alle shoots tot nu toe vind ik deze de mooiste en meest bijzondere eigenlijk. 😊Ik ben er in ieder geval super blij mee. Ik heb er altijd zo’n hekel aan om zelf op de foto te staan, maar bij deze blijf ik er doorheen bladeren en heb ik elke dag een nieuwe favoriet!

Marthe, mama van Jarno, Timo en Ilan

Outdoor gezinsfotoshoot Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Mommy & Me Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Gezinsfotoshoot Tilburg Danielle van den Tillaard Fotografie Familiefotoshoot
error: Content is protected !!