Na de
fotoshoot

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot maak ik een voorselectie van alle foto’s. Binnen 2 dagen ontvangt u van mij alvast een sneak peekje van een of twee foto’s. Een klein voorproefje van hoe de serie eruit zal komen te zien. Dan ga ik verder aan de slag met de foto’s.

Alle foto’s worden één voor één gecontroleerd op kwaliteitsaspecten zoals belichting, compositie en kleur. Zo blijft er een serie van van de mooiste foto’s over. Deze selectie wordt bewerkt in mijn stijl, op elkaar afgestemd en geback-upt.

Dit proces duurt ongeveer drie weken. Na drie weken krijgt u van mij een mail met een link naar een online galerij waarin alle bewerkte foto’s staan. Daar kunt u de foto’s bekijken. U krijgt van mij een wachtwoord en alleen u heeft toegang tot deze galerij. 

Benieuwd wat je kan verwachten van de fotoshoot?

Uw bestelling doorgeven

Ook kunt u daar uw bestelling doorgeven van de foto’s die bij de fotoshoot inbegrepen zitten en eventueel extra foto’s of producten. Wilt u graag besteladvies, dan help ik u daar graag bij. Ik lever de foto’s digitaal in Hoge Resolutie. Deze zijn geschikt voor vergrotingen en allerlei mooie fotoproducten zoals wandproducten en fotoalbums. Ik adviseer altijd om iets met uw foto’s te doen en ze niet enkel op uw pc te laten staan. Een pc kan crashen en hoe vaak blader je door je foto’s op de computer? Deze foto’s worden mettertijd voor u en uw familie steeds dierbaarder, hoe mooi is het dan om een mooi album of iets dergelijks aan uw kind door te geven?!

Ik gebruik regelmatig een paar foto’s van de gemaakte fotoshoots voor mijn website, op mijn social media bedrijfspagina’s en voor promotionele doeleinden. Zo kunnen geïnteresseerde klanten een goed beeld krijgen van mijn werk en wat ze kunnen verwachten. Dat is wel zo handig als je op zoek bent naar een fotograaf. Als je zelf op zoek gaat naar een fotograaf wil je natuurlijk ook graag eerst een paar voorbeeldfoto’s zien. Maar in deze tijden worden mensen steeds voorzichtiger met het plaatsen van foto’s van hun gezin op internet, en dat is ook zeer begrijpelijk. Mocht je dit dus niet willen, dan respecteer ik dat ook. Laat het me dan wel even weten. Dan gebruik ik jullie foto’s niet.

Cakesmash fotoshoot Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg 87
Mommy & Me Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Kinderfotoshoots Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
error: Content is protected !!