Tarieven voor fotosessies

 

Prijzen Cakesmash Fotoshoot

Kliederen met een taartje! Spetterpret in het badje! Smashen en Splashen!

Prijzen Newborn Lifestyle Fotografie

Met liefde leg ik de prille momenten van jullie nieuwe gezinnetje vast bij je thuis

Prijzen (Outdoor) Gezinsfotografie

 Gezinsfotoshoot op locatie in duinen/bos/park | Gezinsfotoshoot in studio | meerdere kinderen outdoor of in de studio

Voor een familieshoot bestaande uit meerdere gezinnen geldt een toeslag van € 49,- per gezin.

Prijzen Mommy & Me fotoshoot

 Een fotoshoot van mama en kindje(s) samen, waarin de speciale band tussen jullie centraal staat. 

Prijzen Sittersessie fotoshoot en Kinderportretten

Een Sittersessie is een fotoshoot voor baby’s tussen de 5 en 11 maanden, wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, maar nog niet kan lopen. Een kinderportret is een fotoshoot voor kinderen vanaf een jaar.

Voor de prijzen van een mini-portretjes met zwarte achtergrond fotoshoot: klik hier.

Prijzen Baby’s First Year 

Vier fotoshoots rondom de speciale mijlpalen in het eerste jaar van jullie kindje. Ter waarde van ruim € 1700,- voor € 1295,-

Noëlle de Laat
Noëlle de Laat
08/05/2024
Danielle heeft prachtig werk verricht met de cake smash van mijn dochter. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en werden snel aangeleverd. Haar geduld werd op de proef gesteld want mijn dochter was wat eenkennig, maar dit schok haar niet af. We hadden geen betere fotografe kunnen wensen, wat een resultaat!
Anja Zerrouk
Anja Zerrouk
05/04/2024
Ik volgde Daniëlle al een tijdje via social media. Ik wilde mijn moeder een mooie foto van haar kleinkinderen cadeau doen en kwam al snel bij Daniëlle terecht. We hebben ontzettend mooie foto's gekregen en de kinderen vonden het nog leuk ook om te doen. Vooral omdat Daniëlle de shoot op een leuke en speelse manier instak. Het enige nadeel is dat alle foto's zo mooi waren, dat we moeilijk konden kiezen 😉.
Eb Mollen
Eb Mollen
04/03/2024
Laatst een fotosessie gehad voor mijn katten hier! En ben alleen maar blij met Danielle. Van goed luisteren na de wensen en de mooie foto's die eruit zijn gekomen. Het feit dat de karakters van de katten zo leuk zijn vastgelegd op camera doet mij alleen maar plezier. Dankjewel Danielle, kan haast niet wachten om ze aan de muur te hangen 🤭
Wesley van den Berg
Wesley van den Berg
28/02/2024
Onlangs de mommy&me shoot cadeau gegeven aan mijn vriendin. Danielle is professioneel, geduldig en dit levert prachtige resultaten op die we gaan inlijsten. Communicatie is ook TOP! Zeker een aanrader voor je shoots en vandaar een 5-sterren review
Fam. Liebregts
Fam. Liebregts
17/01/2024
Wij hebben een fotoshoot gewonnen, en WAUW! wat een prachtige foto’s zijn het geworden. Wij zijn er onwijs blij mee, nogmaals heel erg bedankt!
Aline de Vargas
Aline de Vargas
17/10/2023
We are very happy with the photoshoot that Danielle did for our daughter's cakesmash. She was very patient and professional, and made our daughter feel comfortable and relaxed. It was a fun and memorable experience for us. We have seen already some of the photos and they are beautiful. 😍 We highly recommend her to anyone who is looking for a talented and kind photographer. Thank you, Danielle!♥️
June Overdulve
June Overdulve
26/09/2023
Heel erg blij met het prachtige resultaat. Dankzij Danielle haar geduld, leuke studio en expertise hebben we zelfs ons ongeduldige dochtertje lachend op de foto gekregen.
Chantal Rijnen
Chantal Rijnen
22/08/2023
Afgelopen Juni een gezinsshoot gedaan in de duinen. Danielle heeft ontzettend veel geduld en verzon leuke 'spelletjes' om met m'n meisjes te doen. Mijn meiden vonden het ontzettend leuk en staan dus geposeerd maar ook ongeposeerd super leuk op de foto's. Het is een super mooie shoot geworden en dus een hele mooie herinnering voor later. Danielle heeft al eerder een kerst shoot gedaan en ook die foto's zijn super! Danielle gaat nog zeker veel meer moois voor ons maken in de toekomst.
Demi Kruijssen
Demi Kruijssen
23/04/2023
Vorig jaar heb ik een Mommy & Me shoot gewonnen en die hebben we afgelopen april in de duinen gehad met Danielle. Wat een super leuke en fijne ervaring was dit zeg! Danielle heeft heel veel geduld en maakt op precies het juiste moment foto's. Het is een onwijs mooie shoot geworden en ik ben Danielle eeuwig dankbaar voor de foto's!
Tasniem
Tasniem
13/04/2023
Ontzettend leuke shoot gehad met ons zoontje die 1 is geworden. Daniëlle heeft het heelalthema heel serieus genomen en de foto’s hadden niet mooier kunnen zijn. Mijn zoontje had het zichtbaar leuk met de taart en het badje. Echt heel, heel blij mee!

error: Content is protected !!