fotoshoot
reserveren

Een fotoshoot reserveren

Wanneer u heeft aangegeven interesse te hebben in een fotoshoot, neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken. In dit geheel vrijblijvende oriënterend gesprek bespreken we wat voor soort shoot u graag wilt, de stijl en wat het doel is van uw fotoshoot. Aan de hand daarvan kan ik u adviseren over de stijl, materialen, kleding, kleuren en de eindproducten. Dit met als doel dat de fotoshoot is afgestemd op het prachtige eindproduct dat jullie voor ogen hebben. U heeft keuze uit verschillende achtergronden en mag gebruik maken van verschillende kleding en fotoprops zoals haarbanden, feesthoedjes, zwangerschapsjurken, kinderkleding-setjes etc.

Wanneer u ervoor kiest om uw fotoshoot door mij te laten verzorgen, maken we een afspraak voor de shoot. Afhankelijk van de soort fotoshoot ontvang ik u in mijn studio of kom ik naar u toe. Een fotoshoot duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. 

Benieuwd wat je kan verwachten van de fotoshoot?

U ontvangt van mij een bevestiging met daarin nog tips en uitleg over de sessie. Zo kunt u alles van te voren nog eens rustig nalezen. In het geval van een newborn lifestyle fotoshoot maken we een voorlopige afspraak rond de uitrekendatum. Zo weet ik in welke periode ik tijd in de agenda vrij moet houden voor uw sessie en bent u verzekerd van een plekje. Wilt u verzekerd zijn van een plekje voor uw newborn sessie, neem dan tijdig contact op zodat ik in de agenda hier rekening mee kan houden. Het liefst voor de 36 weken.

 

Gezinsfotoshoot Tilburg Danielle van den Tillaard Fotografie Familiefotoshoot
Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Newborn Lifestyle Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
error: Content is protected !!