Cakesmash

fotoshoot

Cakesmash Fotoshoot

De cakesmash fotoshoot wordt steeds populairder. Dat merk ik in mijn fotostudio in Tilburg ook! Deze fotoshoot wordt vaak geboekt als een baby bijna zijn eerste verjaardag viert. (Maar wist je dat het ook voor een 2e, of 3e verjaardag ook nog enorm leuk is?)

Voorafgaand aan de cakesmash fotoshoot in mijn knusse studio in Tilburg neem ik uw wensen met u door wat betreft de setting en het thema van de fotoshoot. Denk hierbij aan een leuke kleurencombinatie of zelfs een specifiek thema. Voorbeelden zijn: eenhoorns, vosjes, koekiemonster, zeemeerminnen, van alles is mogelijk om de leukste cakesmash fotoshoot te maken.

De taart wordt verzorgd

U hoeft zelf geen taartje te regelen, dat verzorg ik voor u. Daarvoor werk ik met een professionele bakster die het taartje compleet naar wens kan maken in allerlei kleuren of thema’s. Daarnaast een leuke setting met bijvoorbeeld slingers, ballonnen en andere leuke dingen. Uw kleintje mag heerlijk kliederen op een leuke feestelijke set. Dit levert leuke foto’s op om deze mijlpaal te vieren en vast te leggen.
Al veel kleintjes uit Tilburg en omstreken zijn op deze leuke, spontane manier vastgelegd! 

Na het kliederen met de taart zorg ik dat er een badje klaarstaat, zodat de kleine kliedermonstertjes schoon gewassen mee naar huis gaan. Zeep, handdoeken, zelfs een badeendje is geregeld. Wil je deze vrolijke bubbelsessie ook vast laten leggen?

Combineer de Cakesmash fotoshoot dan met de Balloons & Bubbles fotoshoot

Benieuwd wat je kan verwachten van de fotoshoot?

Foto´s voor op de uitnodiging

De foto’s die we maken van jouw kindje tijdens de cakesmash zijn natuurlijk ook leuk om te gebruiken als unieke uitnodiging voor het verjaardagsfeest. Wil je de foto’s op een speciaal ontworpen uitnodiging?

Boek dan tijdig de Cakesmash fotoshoot in Tilburg, i.v.m. de tijd die nodig is om een kaart te ontwerpen en te laten drukken.

Ik adviseer hiervoor 6 weken. Korter kan ook, maar voor de levertijd van de foto’s hanteer ik een periode van 3 weken.

Liever geen cakesmash op de uitnodiging? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een leuke verjaardagsshoot te doen in mijn studio in Tilburg óf op locatie! 

error: Content is protected !!