Cakesmash

fotoshoot

Cakesmash Fotoshoot

Inmiddels kan de cakesmash fotohoot niet meer worden weggedacht in Nederland. Al ruim 10 jaar verzorg ik de leukste cakesmashes in mijn fotostudio in Tilburg! Een van mijn meest favoriete fotoshoots. Deze fotoshoot wordt vaak geboekt als een baby bijna zijn eerste verjaardag viert. (Maar wist je dat het ook voor een 2e, of 3e verjaardag ook nog enorm leuk is?)

Voorafgaand aan de cakesmash fotoshoot in mijn knusse studio in Tilburg neem ik uw wensen met u door wat betreft de setting en het thema van de fotoshoot. Denk hierbij aan een leuke kleurencombinatie of zelfs een specifiek thema. Voorbeelden zijn: eenhoorns, vosjes, koekiemonster, dino’s, zeemeerminnen, bosdieren, stoere jongens a la peaky blinders. Echt van alles is mogelijk om de leukste cakesmash fotoshoot te maken.

De taart wordt verzorgd

Het taartje zit inbegrepen bij de cakesmash fotoshoot. Daarvoor werk ik met een creatieve professionele bakster die het taartje compleet naar wens kan maken in allerlei kleuren of thema’s.  Indien uw kindje allergisch is kan het taartje in sommige gevallen aangepast worden. Denk aan een koemelkvrij taartje, of zelfs een alternatief zoals fruit/meloen, donuts of iets anders.  Uw kleintje mag heerlijk kliederen op een leuke, feestelijke set. Zo is het een leuke pre-party voor het echte feestje van deze mijlpaal. Want dat is het toch, zo’n allereerste verjaardag! Die eerste verjaardag is er maar één keer.  Dus hoe leuk is het om deze op een speciale manier vast te leggen! Zo heb ik al vele mini-feestjes mogen vieren met al die leuke kindjes in mijn fotostudio in Tilburg. 

Spetterbadje

Nadat je kindje klaar is met het smashen van de taart, zorg ik dat er een badje klaarstaat. Ook de badeendjes ontbreken niet! Het jarige jetje of jobje gaat lekker spelen in een schuimbadje, (melkbadje is ook mogelijk). en ook daar worden te gekke foto’s van gemaakt. Van alle spetterpret worden ook te gekke foto’s gemaakt. De kindjes komen dan vaak helemaal los, en zo ontstaan de leukste foto’s! Er is een commode, zeep, shampoo, handdoeken en alles wat nodig is in de studio aanwezig, zodat de kleine kliedermonstertjes schoon gewassen mee naar huis gaan. 

 

Meer weten over een cakesmash?

Vraag hier je gratis CAKESMASH INFORMATIEGIDS aan:

Cakesmash Informatiegids

1 + 3 =

Foto´s voor op de uitnodiging

De foto’s die we maken van jouw kindje tijdens de cakesmash zijn natuurlijk ook leuk om te gebruiken als unieke uitnodiging voor het verjaardagsfeest. Wil je de foto’s gebruiken voor de uitnodiging van het feest?

Boek dan de Cakesmash fotoshoot ongeveer 6  weken voorafgaand de verjaardag van je kindje. Ik hanteer een levertijd van drie weken voor de foto’s. Zo heb je nog ruim de tijd voor het versturen van de uitnodigingen.

Heb je de foto’s niet nodig voor de uitnodigingen maar voor de verjaardag zelf? Boek de fotoshoot dan 3 weken vooraf. 

 

 

 

cakesmash fotoshoot Tilburg | Danielle van den Tillaard Fotografie
Cakesmash fotoshoot Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Cakesmash fotoshoot Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg 87
Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Anja Zerrouk
Anja Zerrouk
05/04/2024
Ik volgde Daniëlle al een tijdje via social media. Ik wilde mijn moeder een mooie foto van haar kleinkinderen cadeau doen en kwam al snel bij Daniëlle terecht. We hebben ontzettend mooie foto's gekregen en de kinderen vonden het nog leuk ook om te doen. Vooral omdat Daniëlle de shoot op een leuke en speelse manier instak. Het enige nadeel is dat alle foto's zo mooi waren, dat we moeilijk konden kiezen 😉.
Eb Mollen
Eb Mollen
04/03/2024
Laatst een fotosessie gehad voor mijn katten hier! En ben alleen maar blij met Danielle. Van goed luisteren na de wensen en de mooie foto's die eruit zijn gekomen. Het feit dat de karakters van de katten zo leuk zijn vastgelegd op camera doet mij alleen maar plezier. Dankjewel Danielle, kan haast niet wachten om ze aan de muur te hangen 🤭
Wesley van den Berg
Wesley van den Berg
28/02/2024
Onlangs de mommy&me shoot cadeau gegeven aan mijn vriendin. Danielle is professioneel, geduldig en dit levert prachtige resultaten op die we gaan inlijsten. Communicatie is ook TOP! Zeker een aanrader voor je shoots en vandaar een 5-sterren review
Fam. Liebregts
Fam. Liebregts
17/01/2024
Wij hebben een fotoshoot gewonnen, en WAUW! wat een prachtige foto’s zijn het geworden. Wij zijn er onwijs blij mee, nogmaals heel erg bedankt!
Aline de Vargas
Aline de Vargas
17/10/2023
We are very happy with the photoshoot that Danielle did for our daughter's cakesmash. She was very patient and professional, and made our daughter feel comfortable and relaxed. It was a fun and memorable experience for us. We have seen already some of the photos and they are beautiful. 😍 We highly recommend her to anyone who is looking for a talented and kind photographer. Thank you, Danielle!♥️
June Overdulve
June Overdulve
26/09/2023
Heel erg blij met het prachtige resultaat. Dankzij Danielle haar geduld, leuke studio en expertise hebben we zelfs ons ongeduldige dochtertje lachend op de foto gekregen.
Chantal Rijnen
Chantal Rijnen
22/08/2023
Afgelopen Juni een gezinsshoot gedaan in de duinen. Danielle heeft ontzettend veel geduld en verzon leuke 'spelletjes' om met m'n meisjes te doen. Mijn meiden vonden het ontzettend leuk en staan dus geposeerd maar ook ongeposeerd super leuk op de foto's. Het is een super mooie shoot geworden en dus een hele mooie herinnering voor later. Danielle heeft al eerder een kerst shoot gedaan en ook die foto's zijn super! Danielle gaat nog zeker veel meer moois voor ons maken in de toekomst.
Demi Kruijssen
Demi Kruijssen
23/04/2023
Vorig jaar heb ik een Mommy & Me shoot gewonnen en die hebben we afgelopen april in de duinen gehad met Danielle. Wat een super leuke en fijne ervaring was dit zeg! Danielle heeft heel veel geduld en maakt op precies het juiste moment foto's. Het is een onwijs mooie shoot geworden en ik ben Danielle eeuwig dankbaar voor de foto's!
Tasniem
Tasniem
13/04/2023
Ontzettend leuke shoot gehad met ons zoontje die 1 is geworden. Daniëlle heeft het heelalthema heel serieus genomen en de foto’s hadden niet mooier kunnen zijn. Mijn zoontje had het zichtbaar leuk met de taart en het badje. Echt heel, heel blij mee!
Zeliha T
Zeliha T
20/09/2022
Een mooie cakesmash shoot gehad bij Danielle.

error: Content is protected !!