Cakesmash

fotoshoot

Cakesmash Fotoshoot

Inmiddels kan de cakesmash fotohoot niet meer worden weggedacht in Nederland. Al ruim 10 jaar verzorg ik de leukste cakesmashes in mijn fotostudio in Tilburg! Een van mijn meest favoriete fotoshoot. Deze fotoshoot wordt vaak geboekt als een baby bijna zijn eerste verjaardag viert. (Maar wist je dat het ook voor een 2e, of 3e verjaardag ook nog enorm leuk is?)

Voorafgaand aan de cakesmash fotoshoot in mijn knusse studio in Tilburg neem ik uw wensen met u door wat betreft de setting en het thema van de fotoshoot. Denk hierbij aan een leuke kleurencombinatie of zelfs een specifiek thema. Voorbeelden zijn: eenhoorns, vosjes, koekiemonster, dino’s, zeemeerminnen, bosdieren, stoere jongens a la peaky blinders. Echt van alles is mogelijk om de leukste cakesmash fotoshoot te maken.

De taart wordt verzorgd

Het taartje zit inbegrepen bij de cakesmash fotoshoot. Daarvoor werk ik met een creatieve professionele bakster die het taartje compleet naar wens kan maken in allerlei kleuren of thema’s.  Indien uw kindje allergisch is kan het taartje in sommige gevallen aangepast worden. Denk aan een koemelkvrij taartje, of zelfs een alternatief zoals fruit/meloen, donuts of iets anders.  Uw kleintje mag heerlijk kliederen op een leuke, feestelijke set. Zo is het een leuke pre-party voor het echte feestje van deze mijlpaal. Want dat is het toch, zo’n allereerste verjaardag! Die eerste verjaardag is er maar één keer.  Dus hoe leuk is het om deze op een speciale manier vast te leggen! Zo heb ik al vele mini-feestjes mogen vieren met al die leuke kindjes in mijn fotostudio in Tilburg. 

Spetterbadje

Nadat je kindje klaar is met het smashen van de taart, zorg ik dat er een badje klaarstaat. Ook de badeendjes ontbreken niet! Het jarige jetje of jobje gaat lekker spelen in een schuimbadje, (melkbadje is ook mogelijk). en ook daar worden te gekke foto’s van gemaakt. Van alle spetterpret worden ook te gekke foto’s gemaakt. De kindjes komen dan vaak helemaal los, en zo ontstaan de leukste foto’s! Er is een commode, zeep, shampoo, handdoeken en alles wat nodig is in de studio aanwezig, zodat de kleine kliedermonstertjes schoon gewassen mee naar huis gaan. 

 

Meer weten over een cakesmash?

Vraag hier je gratis CAKESMASH INFORMATIEGIDS aan:

Foto´s voor op de uitnodiging

De foto’s die we maken van jouw kindje tijdens de cakesmash zijn natuurlijk ook leuk om te gebruiken als unieke uitnodiging voor het verjaardagsfeest. Wil je de foto’s gebruiken voor de uitnodiging van het feest?

Boek dan de Cakesmash fotoshoot ongeveer 6 à 7 weken voorafgaand de verjaardag van je kindje. Ik hanteer een levertijd van drie weken voor de foto’s. Zo heb je nog ruim de tijd voor het versturen van de uitnodigingen.

Heb je de foto’s niet nodig voor de uitnodigingen maar voor de verjaardag zelf? Boek de fotoshoot dan 4 à 5 weken vooraf. 

Ik hanteer bewust een ruime marge, omdat in deze tijd mensen soms wat vaker ziek of verkouden zijn. En in het geval dat we de fotoshoot moeten verzetten, hebben we dan nog wat speling in de agenda om foto’s alsnog tijdig af te hebben.

 

 

cakesmash fotoshoot Tilburg | Danielle van den Tillaard Fotografie
Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
error: Content is protected !!