Ik had al eerder verteld over mijn borstvoedingsproject. Nu leent de zomer zich bij uitstek voor buitenshoots. Het mooie weer, de prachtige achtergronden, zoals ik veel in de natuur zie als een mooie fotoachtergrond. Dus ook voor de borstvoedingsproject had ik wat buitenshoots ingepland. Leuk in het bos of op een heide of aan het water.
Maar dit keer had een van de vrijwilligsters voor dit project een idee voor een mooie locatie: Tussen het tarwe. Goh ja dat lijkt me wel mooi, maar dan moeten we even zoeken waar? Dat werd haar ‘achtertuin’, bleek dat ze zelf mooie grote tarwevelden hadden. Oké, ik moest er even voor naar Limburg, maar goed voor een mooi plaatje maakt mij dat niet uit. Leuk muziekje op de radio en ik kom er vanzelf.

Het was even goed afstemmen wanneer de shoot plaats zou vinden, want het tarwe moet er natuurlijk wel op zijn mooist bij staan, en dat is net voordat het gemaaid wordt. Dus uiteindelijk hadden we een datum geprikt. Ik had er zin in, en Helga een van mijn twee modellen ook. Krijg ik een dag voordat we hebben afgesproken het bericht dat ze zijn begonnen met maaien! Ojee, daar ging onze shoot. Het was de vraag hoever het gemaaid zou zijn de volgende dag, maar we besloten het er toch op te wagen! Ik ben er naartoe gereden en gelukkig was er nog een veld aan de overkant niet gemaaid. We mochten het een beetje plattrappen. En we zijn gaan shooten.

Daar stond ik dan, tot aan mijn knieën in het tarwe! Nou ik had er geen spijt van dat ik op en neer naar Kelpen ben gereden, wat een gave shoot! Het tarwe stond er goudgeel bij. Mijn modellen zagen er mooi uit, en m’n minimodelletje Lianne nam rustig dr tijd om te drinken bij mama Helga dus ik kon op mijn gemak de mooiste plaatjes schieten. Hieronder een van de foto’s van die dag. Helga en Lianne heel erg bedankt voor deze shoot!

Danielle

 

Borstvoeding fotografie Tilburg

 

error: Content is protected !!