Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg - This is me! Maak kennis met Danielle

Een voorstelrondje! Eigenlijk ben ik helemaal niet goed in bloggen. Om regelmatig iets te vertellen en te posten. Zo heb ik in het verleden wel wat blogs geschreven, maar tussen iedere blog zat best wel veel tijd. Ik wist ook gewoon niet zo goed waar ik het weer eens over moest hebben. Over cakesmashes had ik al meerdere keren wat verteld, over andere shoots ook. Maar eigenlijk heb ik nog helemaal niks over mezelf verteld!

Ik sta niet graag in de picture, en zoals veel fotografen roepen: “ik sta liever achter de camera dan ervoor”.
Maar heej, als ik kijk naar een bedrijf dan vind ik het ook leuk om te weten wie er achter zit, en vind het veel persoonlijker als ik iets meer zie van die persoon. Dus ook ik moet eens met de billen bloot. Ik vond het altijd best wel een dingetje, zelf op de foto gaan, vanwege mijn uiterlijk, waar ik altijd onzeker over was. Maar wat ik alle moeders vertel die op de foto komen: foto’s zijn zo waardevol, voor je kinderen nu en later. En die kinderen, die maken het niks uit hoe je eruit ziet, voor hen ben je hun mama, hun geweldige mama, hun mooie mama. Met of zonder haren in de war, een buikje of wat dan ook. Die zien een mooie herinnering, voelen een gevoel. En daar geloof ik oprecht in. “Exist in your photographs” noemt een bekende fotograaf het mooi. Dus dat ga ik doen. Meer zelf erbij op de foto, ipv alleen de foto’s maken van de anderen in ons gezin. En me wat meer laten zien aan mijn lieve klanten en volgers. Wat meer over mezelf vertellen. Dus, this is me! Maak kennis met Danielle!

Here we go. Ik ben Danielle, inmiddels level 47 gehaald qua levensjaren :). Moeder van twee prachtige kindjes, een zoon van 9 en een dochter van 7. Bijna 10 jaar getrouwd met mijn lieve man. Ik woon inmiddels 18 jaar in Tilburg, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik fotografeer al van jongs af aan. Vroeger vooral als hobby in concertzalen. Maar later echt de liefde voor fotografie ontdekt. En inmiddels heb ik mijn fotografie bedrijf alweer ruim 10 jaar.

Ik fotografeer parttime, omdat mijn kinderen natuurlijk nog jong zijn, maar ook omdat ik chronisch ziek ben. Daar heb ik het eigenlijk niet vaak over. Ik heb ME/cvs en nog een heleboel kwalen die daarbij horen. Wat ervoor zorgt dat ik wakker wordt met een lege batterij. Waar mensen na een paar keer goed slapen weer opladen, blijft mijn batterij steken op een paar procent, altijd. En dat is zwaar. Dat maakt de dagelijkse dingen zwaar, maar ook het werken in mijn bedrijf.Maar omdat ik toch heel blij wordt van mijn mooie vak en graag zo lang als mogelijk wil blijven werken, blijf ik lekker fotograferen. Ik moet het wel een beetje doseren en veel rust eromheen nemen, maar met de juiste balans en wat aanpassingen hoop ik het nog lang te kunnen blijven doen. Daarbij komt natuurlijk ook een positieve mentaliteit, ik kijk graag naar wat nog wel lukt ipv wat niet meer lukt. Een glas is niet half leeg, maar juist halfvol en anders zorgen we dat hij vol komt als het aan mij ligt!

Nog wat leuke of gekke weetjes over mij:

ik hou enorm van tapas! Zo af en toe uit eten met familie en vrienden. Wel vegetarisch. Ik heb geen geduld om een boek te lezen, maar een luisterboek vind ik enorm fijn om de dag mee af te sluiten. Om vervolgens in slaap te vallen en de volgende dag het luisterboek weer te moeten terugspoelen omdat ik de helft gemist heb :). Dus ik doe zo wel lang over een boek, maar sinds ik deze manier ontdekt heb, heb ik toch al menig mooie boeken mogen luisteren. Ik ben een computernerd, mijn laptop is nooit ver van mij vandaan. Ik vind altijd wel wat te doen op de computer. Mijn favoriete shoots zijn toch wel de cakesmashes, maar ook de outdoor gezinsfotoshoots. Ik hou enorm van shooten in de duinen. Al kom je met mij niet echt ver in de duinen. Door mijn ME kan ik helaas niet ver lopen en fotografeer ik vooral vooraan in de duinen, waar het overigens net zo prachtig is als achterin de duinen, en waar de mooiste foto’s ontstaan. Daarnaast hebben we thuis een lieve bordercollie en twee katten, dus het is een gezellige beestenboel thuis. Wat de meeste klanten die naar de studio komen ook zien, want mijn studio heb ik aan huis, ofwel achter bij ons in de tuin. Voor mij ideaal om zo letterlijk vanuit huis te kunnen werken.

Zo nu weten jullie best wel wat dingetjes van mij. En ik zal beloven me nog wat vaker te laten zien! Volg me ook vooral op Instagram, daar ben ik het meest actief en daar blijf je goed op de hoogte van alle nieuwtjes en acties!

Liefs, Danielle

error: Content is protected !!