Een tijdje geleden alweer, heb ik een newborn lifestyle reportage mogen maken van een mooi, klein meisje genaamd Nora-May. Wat is dat toch genieten, om de kraamtijd vast te mogen leggen! Zo’n bijzondere tijd. En in die eerste maanden verandert een baby zo snel, dus het is zo belangrijk om die speciale momentjes vast te houden in mooie foto’s.

Heerlijk om een kersverse mama en papa vol trots te zien genieten van hun kleine meid. En dit meisje was een hele alerte meid, ze was de hele tijd wakker, ze wilde niks missen. Ze is door papa en mama lekker in bad gedaan en daar krijg je natuurlijk honger van, dus kreeg ze een lekkere voeding als toetje. En tussendoor heeft ze natuurlijk veel met papa en mama gekroeld en geknuffeld.

Bij een newborn lifestyle reportage loop ik een ochtendje of middagje met het gezin mee en maak een fotoverslag. Er wordt dus niks of minimaal geposeerd, het zijn spontane foto’s van alledaagse momenten met de baby, het nieuwe gezinsleven, mama en papa en de baby en als er broertjes en zusjes zijn dan worden die er natuurlijk ook bij betrokken. Heerlijke knuffelmomentjes, het verzorgen van de baby en het badderen, voedingsmomentjes en had ik al gezegd, vooral heerlijke knuffelmomentjes? Jullie doen gewoon jullie dingetjes die je als nieuwbakken gezin doet, zodat het een spontane, mooie reportage wordt.

Ga je binnenkort bevallen en wil je dit ook mooi, puur en ongedwongen vastgelegd hebben? Liever geen geposeerde newborn fotoshoot? Neem dan contact op.

Hier wat foto’s van de reportage van Nora-May (en check die schattige teentjes)

error: Content is protected !!