Een tijdje terug ben ik zelf bevallen van een prachtige dochter en om dat te vieren had ik een leuke actie bedacht voor Facebook. Mensen konden een newborn fotoshoot of een zwangerschaps-fotoshoot winnen. De winnares koos een newbornshoot voor haar mooie zoontje Sami.

Wat vind ik het toch altijd heerlijk om die newborns te fotograferen. Een newborn fotoshoot gaat wat anders in zijn werk dan een gewone kinder fotoshoot. Zo duurt een newbornshoot twee à drie uur. Ook is het heerlijk warm in de studio zodat de baby’s het niet koud krijgen, omdat ze vaak weinig kleding of een mooie wrap aanhebben. Het is erg belangrijk dat je als newbornfotograaf goed op de hoogte bent hoe je veilig werkt en poseert. Hiervoor zijn goede workshops en cursussen te volgen, die ik uiteraard gevolgd heb. Als alles dan klaar staat, begint de shoot.

En wat heb ik het getroffen, wat een prachtig mooi mannetje is Sami. Heerlijk fotogeniek! Sami is heerlijk rustig en laat zich rustig poseren. Sami heeft ook zijn grote zusje Nora bij. Zij mag ook mee op de foto. Nora is (nu inmiddels) 5 jaar en vind het leuk om te poseren, al moet het niet te lang duren. Dus tussen de poses in, heeft ze even lekker buiten gespeeld, en wanneer Sami er helemaal klaar voor was, kwam Nora even mee op de set om te poseren met haar broertje. Wat deed ze het goed! Wat een lief stel!

Tussendoor is het even tijd voor een voeding voor Sami, ook daar wordt de tijd voor genomen bij een newbornshoot, zodat het mannetje daarna weer helemaal tevreden en ontspannen is. Nog even met mama op de foto. En de shoot zit erop. Bedankt Sami, wat ben je een voorbeeldig modelletje voor me geweest. Heel veel knuffelplezier met je zusje en papa en mama!

 

 

Heeft u ook interesse in een newborn fotoshoot? Reserveer dan ruim op tijd, zodat u verzekerd bent van een plekje.

Liefs,

Danielle

 

error: Content is protected !!