Vanaf nu toegevoegd aan de fotoshoots: De Mommy & Me fotoshoot!

De Mommy & Me fotoshoot is een fotoshoot voor alle lieve mama’s die altijd de foto’s nemen van het gezin, maar daardoor zelf nooit op de foto staan. De mama die denkt: ik wacht nog met een fotoshoot tot ik die kilo’s kwijt ben, of mijn haar wat beter zit. De mama die niet zo goed op de foto durft omdat ze denkt niet fotogeniek te zijn. Mama, jij bent het waard! Voor je kinderen ben je de wereld! Met die paar kilo’s meer of minder, of hoe dan ook, je bent goed zoals je bent. Voor jouw kinderen maakt het niet uit of je perfect op de foto staat. Het gaat om jouw band met je kinderen. Zorg dat je op die foto’s staat! Voor jezelf, voor je kinderen, voor later.
Wanneer jij zelf terugkijkt naar jouw foto’s van vroeger met je ouders, let jij er dan precies op hoe je ouders op de foto stonden? Nee, je bent blij met die foto’s omdat ze op die foto staan, dat je foto’s hebt van jou met hen samen. Die foto’s die je kostbare herinneringen vasthouden.

 

Wil jij mooie, spontane en ongedwongen foto’s van jou en je kindjes? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Mommy and Me fotoshoot tilburg | Danielle van den Tillaard Fotografie

Een mooie, spontane reportage van jullie speciale band.

De Mommy & Me fotoshoot vindt altijd op een buitenlocatie plaats. Spelenderwijs in de duinen, bos of mooi park gaan we aan de slag.
Er is alle tijd en ruimte voor de kinderen om lekker te spelen, knuffelen en plezier te maken met mama. Ondertussen maak ik foto’s.
Een mooie reportage, met ongeposeerde, spontane foto’s, echt candid momenten. Je zult zien, zulke ongedwongen beelden zeggen zo veel meer…
Ik leg jullie interactie, jullie speciale band vast. Daarom is dit zo’n waardevolle fotoshoot!

MOEDERDAG ACTIE!

Ik ben echt een voorstander van mooie outdoor fotoshoots. Maar omdat het binnenkort moederdag bied ik nu tijdelijk Mommy & Me minishoots in de studio aan. Dat is een klein voorproefje van een Mommy & Me shoot van jou en je kindje. In de studio maken we mooie foto’s van jou en je kindje(s). Ook deze zijn spontaan, en niet al te geposeerd. Het wordt gewoon een leuke, knuffelige fotoshoot waar we met de kids spelenderwijs foto’s maken van jullie onderlinge speciale band samen.

Papa’s, dit is hèt moederdagcadeau om de mama van je kinderen te geven voor moederdag. De shoot is een aantal weken voor moederdag, zodat jij nog op tijd voor een mooie uitvergroting of fotoproduct kunt zorgen ;).

Meer weten? Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Mommy & Me fotoshoot Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
error: Content is protected !!