Huisdierenfotografie, niet iedere fotograaf biedt het aan maar wat is het leuk om te doen. Twee weken geleden had ik een wel heel bijzondere fotoshoot. Dit keer geen geklieder met taartjes bij een cakesmash of schattige babywangetjes bij een newborn fotoshoot. Maar een heuse huisdieren fotoshoot. Een hondenfotoshoot welteverstaan. 

Lisette had een fotoshoot naar keuze gewonnen en zij koos voor een huisdierenfotoshoot met haar trouwe beste vriendje, TumTum. Met mijn zwangerschap ertussen en wat blessures van ons hoofdmodelletje liet de shoot even op zich wachten, maar eind september was het dan toch zover. De fotoshoot stond gepland. En wat was het een leuke shoot! Nu kan huisdierenfotografie een behoorlijke uitdaging zijn, want dieren zijn niet altijd even goed te dirigeren, maar dat geldt niet voor TumTum.

TumTum volgt namelijk heel goed commando’s op. TumTum heeft jarenlang hondencursussen en workshops gevolgd. En met een stukje pannenkoek van haar baasje als beloning deed ze natuurlijk helemaal haar best. Lisette had wat denkspelletjes meegenomen, zodat we TumTum op de foto konden zetten met haar favoriete hobby. Ontzettend leuk, maar ik moest wel erg snel knippen met mijn camera, want ze was zo ontzettend snel! Ze wist precies hoe de puzzel werkte. Daarna nog netjes model gezeten in een houten kratje, haar knapste trouwe blik opgezet voor de camera en op haar balanskrukjes geposeerd. Ze deed het perfect. Nee… Ze deden het samen perfect. Lisette en TumTum zijn echt een team. Zo mooi om te zien! Ik heb een uur lang de mooiste foto’s kunnen maken. Dat was echt genieten.

Wat was dit ontzettend leuk om te doen! Lisette en TumTum, hartstikke bedankt voor de leuke fotoshoot! Jullie zijn een goed team samen. Super op elkaar ingespeeld, zonder dat had ik nooit zo’n mooie foto’s kunnen maken. Ik zeg, stem op TumTum voor Hollands next doggy model! En ik…ik ga me maar snel eens vaker wagen aan die natte neuzen fotoshoots!

Wilt u ook een fotoshoot van uw trouwe dierenvriendje? Ga dan naar www.daniellevandentillaard.nl voor meer informatie over huisdierenfotografie.

 

Liefs, Danielle

huisdierenfotografie, hondenfotografie, honden fotografie, huisdieren fotografie

 

 

error: Content is protected !!