Hondenfotografie….Eigenlijk doe ik het al heel lang, maar sinds kort steeds vaker in de studio. Voorheen deed ik vooral huisdieren fotoshoots buiten. Maar wat is een studiofotoshoot met dieren leuk zeg! Zo kwam pas geleden prachtige pup Giada in de studio voor een heuse puppyfotoshoot.

Ze kwam lekker binnen gestuiterd. Heerlijk enthousiast. Ik dacht dat het nog een uitdaging zou worden om die even stil te laten zitten voor een foto. En hoewel ze tussendoor lekker rondstuiterde, is het toch goed gelukt om prachtige foto’s te maken. Daar heb ik wel de nodige dierengeluiden voor moeten maken, maar dan keek ze wel prachtig met haar grote mooie ogen de camera in. Haar baasje, had een prachtig riempje met een mooie roze roos bij. Dat maakte het helemaal af. Hoe schattig! Hier een aantal foto’s van de fotoshoot.

Staat ze er niet beeldig op? Dat heeft toch een hoog cuteness-gehalte! Giada zou zo mee kunnen doen met Hollands next puppy model! Een echte kleine diva! Wat een ontzettende leuke fotoshoot om te doen! Ik vond het erg jammer dat ze weer mee naar huis genomen werd door haar baasje. 🙂

Wilt u ook een foto van uw nieuwe puppy, kitten, of oude trouwe beestje? Neem dan contact op via www.daniellevandentillaard.nl. Hondenfotografie en huisdierenfotografie kan zowel in de studio als lekker buiten in de natuur.

 

Liefs, Danielle

error: Content is protected !!