Hoi hoi,

Hoog tijd voor een update. Ik heb al een tijdje niet meer geblogd. Dan neem je je voor om regelmatig te bloggen, maar soms moet je weer even inspiratie zoeken waar t over te hebben. Nu heb ik wel van alles wat er speelt, dus ik dacht laat ik hiervan eens een update geven.

Allereerst leuk nieuws, eind juli verwacht ik een nieuw “privé modelletje”, we krijgen namelijk gezinsuitbreiding! Merlijn wordt grote broer. Ik ben nu 15 weken zwanger, en ik voel me hartstikke goed, op wat vermoeidheid en de al aanwezige bekkenklachten na. Dus ik ga zo lang mogelijk door met fotograferen. Ik zal wel in de zomer met verlof gaan, dus ik probeer zoveel mogelijk de fotoshoots daar voor en erna in te plannen.

Daarnaast ben ik begonnen met fotograferen voor Villa Pardoes. Wat is dat leuk om te doen! Villa Pardoes heeft een heel team van fotografen, en een van mijn collega’s (Simone van Made by Mone) fotografeert er al een hele lang tijd voor en vertelde me erover. En ik wilde nog eens kijken voor vrijwilligerswerk, en wat is er leuker dan het werk waar je van houdt te kunnen combineren met een goed doel.
Iedere woensdag zijn er fotoshoots voor de gezinnen die een week bij Villa Pardoes op vakantie zijn. Een van hun kinderen heeft vaak een zware of levensbedreigende ziekte, en daar kunnen ze dat even een weekje vergeten, een weekje lekker afleiding en als gezin genieten. Om de paar weken ga je als fotograaf dan die gezinnen fotograferen. Zo hebben ze een leuke herinnering aan hun week, en je hoort ook vaak dat ze niet eens een leuke gezinsfoto hebben, dus wat is er dankbaarder dan deze mensen dat te kunnen geven. Ik ben zo blij dat ik daar aan mag bijdragen. En ik vertel dit niet om een schouderklopje te krijgen, nee ik vertel dit, omdat het zo fijn is met zoiets kleins van betekenis te kunnen zijn voor die gezinnen en dat ik het zo leuk vind dat ik hiervan deel mag uitmaken.

Daarnaast ben ik druk bezig met de website te vernieuwen, het gaat nog wel even duren denk ik. Maar hopelijk kan ik jullie snel een nieuwe mooie site laten zien.

Nog even een sneakpeekje van de fotoshoots die ik onlangs gehad heb. Ik moet zeggen, ik heb het wel getroffen met de modelletjes die ik krijg. Newborn boy Quentin deed het voorbeeldig en ook Tesse een jonge stoere meid stond voor de camera of ze dat al jaren doet!

En wat vind ik die studioshoots leuk, maar nog even dan is het weer voorjaar, dus de buitenshoots komen eraan!! Ik kan niet wachten! Wat heb ik toch leuk werk!

Groetjes Danielle

error: Content is protected !!