Wat vind ik die cakesmashes toch heerlijk om te fotograferen. Die kleintjes die bijna 1 jaar worden, wat een mijlpaal! Ik weet nog goed dat mijn zoontje 1 jaar oud werd. Alsof het eerste jaar voorbij gevlogen was. Zo’n mijlpaal kun je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Een hele leuk manier om dit te vieren en vast te leggen voor later is via een cakesmash. Ook Jarno viert binnenkort zijn 1e verjaardag. Hij kwam samen met zijn vader en moeder naar de studio voor een cakesmash.
Uiteraard stond er een prachtig cakesmash taartje klaar, wederom verzorgd door Taart uit Tilburg. Het kleurenthema was groen met blauw. Dus ik had een bijpassende achtergrond en blauwe en groene ballonnen opgehangen.

Jarno liet er geen gras over groeien, hij was meteen geïnteresseerd in de taart en begon meteen te snoepen. Heerlijk! Vrolijk ploeterde hij met zijn handjes in de taart. De hele taart moest eraan geloven. Jarno liet ook graag zien dat hij al kan kruipen en kroop af en toe vrolijk de set af naar papa en mama. Die moesten goed oppassen dat ze zelf niet onder de taart kwamen te zitten! Jarno ging lekker op onderzoek uit. Gelukkig was de taart toch het lekkerst. We hebben ruim de tijd gehad om mooie foto’s te maken:

Cakesmash fotografie Tilburg

Een supergeslaagde cakesmash. Dit heerlijke mannetje deed het super! Jarno, een super leuke 1e verjaardag gewenst! Ik vond het erg leuk om jou en je papa en mama bij mij in de studio te hebben.

Wil je meer foto’s zien van cakesmashes die ik gedaan heb? Kijk dan naar mijn portfoliopagina van alles cakesmashes.

Veel liefs,

Danielle

error: Content is protected !!