Mijn zoontje wordt deze maand 1 jaar. Wat is de tijd gevlogen. En omdat we dat natuurlijk net zoals iedere ouder niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, maken we er een echt feestje van. Hij viert tenslotte maar 1 keer zijn eerste verjaardag. Nu is het extra handig zelf fotografe te zijn en een studio aan huis te hebben, zo kunnen we zelf onze cakesmash doen.

Een Cakesmash is een fotoshoot met een baby of dreumes die lekker mag gaan kliederen met een echte taart. Dit levert de meest komische plaatjes op en je kind heeft ook nog eens heel veel plezier, en daardoor de ouders eigenlijk net zo veel. De foto’s worden ook vaak voor de uitnodiging voor de verjaardag gebruikt, maar gewoon zomaar is eigenlijk ook wel erg leuk hahaha.

Dus een taartje geregeld, versieringen, en gaan met die banaan!
Het taartje had ik besteld bij Taart uit Tilburg. (www.taartuittilburg.nl) . Zij maakt vaker taartjes voor cakesmashes, en maakt dit met speciaal luchtige cake en een zachte room bovenop zodat de kindertjes lekker kunnen kliederen. ‘Ik maak er wel wat moois van!’, zei ze. Nou dat heeft ze zeker. Wat een prachtig taartje! Een reuzen-cupcake, met de kleuren van het geboortekaartje en de staart van het draakje wat erop stond en zijn naam. Bijna zonde om kapot te gaan maken.

De setting was klaar. Ik heb speciaal een naamslinger laten maken bij Villa Polkadot (www.villapolkadot.nl). Dat doe ik natuurlijk niet voor iedere shoot, maar deze was speciaal voor Merlijn en kunnen we iedere verjaardag ophangen, want hij is van stof, dus naast dat ik hem prachtig en superstoer vind geworden ook nog eens duurzaam. Hoe leuk is dat! Een echte aanrader! (En Bianca, nog bedankt voor de super goede en snelle service!)
Wat ben ik blij met deze achtergronden, ze zijn namelijk van vinyl en afwasbaar, ideaal voor een cakesmash dus. Daarom raadt ik ook iedereen aan om de cakesmash bij een fotograaf te laten doen, heb je zelf geen rotzooi na de shoot. De achtergrond en ondergrond is trouwens van Fotoachtergronden.nl, zij hebben de prachtigste achtergronden voor leuke kindershoots, maar ook andere shoots uiteraard.

Nu wachten tot Merlijn wakker was van zijn slaapje…..En mama had ondertussen al zo veel voorpret. Ja hij is eindelijk wakker, snel omkleden. Daar gaan we dan.
Hij vond het maar een raar ding wat er staat, maar al gauw is ontdekt dat je t kan vastpakken en eten.

Ennnnn hij gaat ervoor!!

Best geslaagd zeg ik zo!!
Daarna snel met papa in bad, onze smurf weer schoonschrobben.
De foto’s heb ik gebruikt voor de uitnodiging voor zijn verjaardag die vandaag allemaal op de post zijn verstuurd naar zijn vriendjes en vriendinnetjes. Hieronder zie je hem. Zo krijg jullie ook een indruk wat voor leuks je allemaal kan doen met een uitnodiging voor een kinderfeestje.

Al met al een heel geslaagd projectje. Op naar de volgende cakesmash! Kom maar op kliederkindjes!

Danielle

error: Content is protected !!