De laatste tijd was het een ware cakesmash mania in de studio!
Veel kindjes waren bijna jarig en zo’n allereerste verjaardag is een extra bijzondere mijlpaal! En een mijlpaal is natuurlijk heel belangrijk om vast te leggen. Een cakesmash is daar een hele leuke manier voor. Maar wat is een cakesmash precies en hoe gaat het in zijn werk?

Ingrediënten voor een geslaagde cakesmash

Men neme:

1 leuke setting in leuke kleurtjes of thema;
Slingers;
Ballonnen mogen ook niet ontbreken;
pompoms, lampionnen of andere leuke decoratie;
1 leuke outfit voor de jarige job;
1 cake/taartje, speciaal afgestemd op kleur of thema, met speciale crème waar het kliederen extra goed mee gaat;
en dan uiteraard de jarige job zelf!
Voor de cakesmash heb ik contact gehad met de ouders en alle wensen en mogelijkheden besproken zodat ik daar de setting op aan kan passen. Zo heb ik al diverse leuke thema’s mogen uitwerken: Koekiemonster, eenhoorns, Minnie Mouse. Van alles is mogelijk! Heb je een leuk thema in gedachten? Ik werk het graag met je uit!

Cakesmash Fotograaf Tilburg

Dus wanneer de jarige job in de studio komt, staat alles al klaar! De jarige wordt omgekleed, ik heb een ruime commode in de studio waar je gemakkelijk je kindje kunt omkleden. De studio is lekker verwarmd zodat ook in een shirtje of blote buik het jarige jobje het niet koud heeft.

Dan kan het cakesmashen beginnen

De een duikt gelijk in de taart, de andere proeft eerst voorzichtig met een vingertje. De ballonnen zijn bij alle kindjes ook een grote hit! Alle decoratie is cakesmash-proof dus mag vies worden. Uiteindelijk wordt de cake vaak goed gesmasht en heeft de jarige goed gekliederd. Ik heb dan inmiddels een hele serie leuke foto’s gemaakt. De jarige wordt dan schoongemaakt met een lekker warm badje. Het badje, zeep, handdoekjes zijn allemaal in de studio aanwezig. En wanneer je de Balloons & Bubbles shoot kiest, dan worden van het badje ook leuke foto’s gemaakt.

Na de shoot ga ik de mooiste foto’s selecteren en zorgvuldig bewerken. En krijg je een ruime galerie waaruit je jouw foto’s kunt kiezen. Daarnaast maak ik een mooie collage van een selectie van de foto’s. Deze zijn zeer geschikt om te gebruiken als uitnodiging voor de verjaardag, of om te bewaren in een fotoalbum. Alle foto’s lever ik aan in Hoge resolutie dus zijn geschikt voor afdrukken, uitvergrotingen en allerlei foto(wand)producten of leuke albums. Een superleuk aandenken aan een cakesmash fotoshoot is bijvoorbeeld een leuk mini-album!

De Cakesmash in Tilburg is een feest!

In het leven van je kindje komen veel mijlpalen, waarvan de allereerste verjaardag wel een hele bijzondere is. Ik vind het zo belangrijk om mijlpalen vast te leggen voor later. Op wat voor manier dan ook. Maar zo’n cakesmash is dan toch wel een heeeeeele leuke!!!

Wordt jouw kleine meid of jongeman binnenkort 1 jaar en wil je deze mijlpaal op een bijzondere manier vastleggen? Vraag hier vrijblijvend informatie aan of boek direct een cakesmash of balloons & bubbles fotoshoot! Jullie zijn van harte welkom in mijn studio!

Liefs,
Danielle

error: Content is protected !!