De afgelopen tijd stond in het teken van Cakesmash fotoshoots. De ene na de andere stoere meid of jongen kreeg ik in mijn studio om een pre-party te vieren in mijn studio.

Wat voel ik me dan een bofkont. Want een eerste verjaardag is natuurlijk extra speciaal. Ik vind het zo leuk dat ik deel mag uitmaken van een speciaal cadeau dat de ouders aan hun kind willen geven. Met een cakesmash! Om even goed stil te staan bij deze mijlpaal.

Hoe gaat een cakesmash in zijn werk? Vooraf bespreek ik met de ouders van de jarige job of ze een voorkeur hebben voor een specifiek (kleuren)thema. Ik pas daar de achtergrond en versiering op aan. Het taartje bestel ik ook voor jullie. Ik heb een fantastische bakster (Taart uit Tilburg) die de prachtigste taartjes maakt, die op bijna alle kleuren en thema’s aan te passen zijn. Ook de kleding kan ik verzorgen, maar mocht je zelf iets specifieks in gedachten hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

 

De setting is bepaald. De datum is geprikt. Oja, die datum. Ik adviseer altijd om ruim op tijd te boeken. Niet alleen om verzekerd te zijn van een plekje, maar ook omdat je misschien de foto’s wil gebruiken voor een uitnodiging. Of om een uitvergroting op te hangen tijdens het feestje. Ik heb een levertijd van 3 weken op de fotobestanden. En mocht je dus nog uitnodigingen willen laten drukken of een canvas of iets dergelijks, dien je daar ook nog rekening te houden met een levertijd. Ik adviseer om 5 a 6 weken van te voren te boeken. Dan heb je ruim de tijd om alles op tijd klaar te hebben.

 

Dan de cakesmash fotoshoot zelf. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe de kindjes reageren. Bijna iedere ouder denkt, onze meid of knul duikt er vast helemaal in. En toch is het weer iedere keer verschillend. Soms begint men voorzichtig met een vingertje. Soms zijn de ballonnen veel interessanter. 🙂 En soms duikt de jarige job gelijk in de taart. En wordt het een heerlijke kliederboel. Hoe dan ook, het is iedere keer weer feest.

 

NIEUW! Balloons & Bubbles Cakesmash!

Soms zit de taart echt overal. Tot tussen de tenen, in het haar, echt overal. Dan geef ik je kindje natuurlijk niet zo terug mee naar huis (dat is zonde van de autostoelen 😉 ) Ik heb in de studio alle benodigdheden om de jarige job helemaal schoon te maken. Zeep, handdoeken, warm water, schone luiers. Soms is een badje echt even nodig, ook dat is geen probleem.

Nu is er dan ook een nieuwe soort fotoshoot: een combinatiesessie van een cakesmash en een baddersessie. Omdat kleine dreumesjes badderen vaak erg leuk vind levert dit de leukste plaatjes op. De Balloons&Bubbles sessie is daarom vanaf nu ook te boeken. Dit houdt in dat we eerst een cakesmash sessie fotograferen, en dat de jarige job of jet daarna nog even lekker mag spelen in een badje en dat daar ook nog een aantal leuke foto’s van worden gemaakt. Als je dan toch de kleine weer schoon moet wassen, maak dan gelijk wat leuke of grappige foto’s.

 

Naast de leuke foto’s van de shoot krijg je ook een leuke collage cadeau. Leuk om als herinnering te bewaren of om te gebruiken als uitnodiging voor het verjaardagsfeestje!

Liefs,

Danielle

error: Content is protected !!