Het is al weer veel te lang geleden dat ik een blog heb geschreven. Laat ik nog eens wat meer vertellen over de Cakesmashes en Balloons & Bubbles Fotoshoots. Toch wel een van mijn favoriete fotoshoots. Maar wat is nu het verschil tussen een Cakesmash fotoshoot en een Balloons & Bubbles fotoshoot?

cakesmash fotoshoot Tilburg | Danielle van den Tillaard FotografieEen cakesmash fotoshoot is een fotoshoot die vaak wordt gekozen voorhet vieren van de eerste verjaardag van een kindje. Dat is toch echt eenmijlpaal. (Maar een cakesmash is ook nog héél leuk voor een 2e of 3e verjaardag.) Het is een fotoshoot met een bepaald thema en een taartje. Het thema kiezen we samen. Er is heel veel mogelijk, zoals de Jungle, Diep in de zee, Boho, Regenbogen, Peaky blinders, Vosjes, Icecream, Donut (grow up), Lama’s, Bosdieren, Dino’s, Zeemeerminnen en Unicorns en nog veel meer. Heb jezelf een leuk thema in gedachten, dan kijk ik zeker met je naar wat mogelijk is. Ook kleurenthema’s zijn mogelijk, roze met goud is een grote favoriet die vaak gekozen wordt.

Het taartje wordt op het thema aangepast, daarvoor werk ik samen met een hele goede en creatieve bakster. Ik pas de set helemaal aan op het thema, en dan kan het feest beginnen. De jarige job mag heerlijk kliederen en snoepen van het taartje, dit levert de leukste foto’s op.

        Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg   Cakesmash Fotoshoot Tilburg Danielle van den Tillaard Fotografie   Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg   Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg   Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg

Na de cakesmash mag je kindje nog heerlijk in een badje, zodat deze weer helemaal fris en fruitig mee naar huis gaat. En daar komt ook gelijk het verschil tussen een Cakesmash en een Balloons & Bubbles fotoshoot om de hoek kijken. Bij een Balloons & Bubbles fotoshoot worden ook van het badje leuke foto’s gemaakt. Ik heb nog geen kindje meegemaakt dat niet van een heerlijk spetterbadje houdt. Wil je liever geen foto’s van het badje, kies dan voor een Cakesmash fotoshoot. Je kindje mag dan uiteraard toch in bad om zich schoon te wassen, zodat het schoon mee naar huis gaat. We leggen het alleen niet vast. Bij de Balloons en Bubbles doen we dit wel. Ik lever dan foto’s van zowel het cakesmashen als het spetterbadje.

                 Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg      Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg      Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg

Mocht je wel graag een fotoshoot willen voor een verjaardag maar liever geen taart gebruiken? Of is er sprake van een allergie? Dan is er nog heel veel mogelijk. Zo kun je ook kiezen voor een koemelkvrij taartje, fruit, donuts, spaghetti, watermeloen, of gewoon zonder iets eetbaars. Heb je een leuk idee? Leg het me gerust voor, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Wil je meer weten over een Cakesmash Fotoshoot of een Balloons & Bubbles fotoshoot? Stuur me vrijblijvend een bericht of whatsapp: https://www.daniellevandentillaard.nl/contact/

Mijn studio bevindt zich in Tilburg

Liefs,

Danielle

error: Content is protected !!