Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Op alle foto’s gemaakt door Danielle van den Tillaard Fotografie (Danielle van Wetering) rust copyright. Zonder toestemming van Danielle van den Tillaard Fotografie mogen de foto’s niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Het is niet toegestaan foto’s te kopiëren of doorverkopen. Ook is het niet toegestaan foto’s of screenshots van de website te kopiëren of op te slaan.

Bij Danielle van den Tillaard Fotografie ontvangt u digitale bestanden in hoge resolutie (HR). Deze bestanden mogen niet bewerkt worden door iemand anders dan Danielle van den Tillaard Fotografie zonder nadrukkelijk toestemming. Publiceren van de foto’s mag enkel met medeweten van Danielle van den Tillaard Fotografie en nadrukkelijke bronvermelding op basis van naam en/of logo.

Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden (zowel versie voor webgebruik als hoge resolutie) op het internet te plaatsen in een andere bewerking of uitsnede dan dat deze is aangeleverd door Danielle van den Tillaard Fotografie.

Bij aanschaf van bestanden met de digitale ‘hoge resolutie’ bestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media. Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Danielle van den Tillaard Fotografie.

Er bestaat geen aankoopverplichting tot meer foto’s dan het vooraf gekozen pakket.
Wanneer men toch meer foto’s afneemt gaat de klant automatisch akkoord met de prijzen zoals genoemd op de website van Danielle van den Tillaard Fotografie.
U kunt ten alle tijden foto’s en fotoproducten in hoge kwaliteit bestellen via Danielle van den Tillaard Fotografie. Hiervoor werkt Danielle van den Tillaard Fotografie samen met diverse professionele afdrukcentrales. Danielle van den Tillaard Fotografie is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van afdrukken (Canvas, fotoafdrukken, etc.) die de klant laat maken bij andere aanbieders.

Levering
De foto’s worden door Danielle van den Tillaard Fotografie aangeleverd met een download-link. U ontvangt de foto’s binnen 3 weken na de fotoshoot. (uitgezonderd trouwfotografie, dat zal binnen 8 weken zijn)

Portfoliogebruik en Promotie
Danielle van den Tillaard Fotografie behoudt zich het recht voor, de door de fotografe, gemaakte foto’s te gebruiken voor de website, portfolio, social media en marketing doeleinden. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. Wanneer de klant hier niet mee akkoord gaat, dient dit bij boeking duidelijk te zijn aangegeven. Dan zullen de foto’s niet worden gebruikt.

Betaling
Voorafgaand de fotoshoot ontvangt u een digitale factuur. U dient binnen 7 dagen en uiterlijk 2 dagen voor de fotoshoot de betaling te voldoen. Dit kan door bankoverschrijving of via een betaallink.
Indien niet tot betaling wordt overgegaan, zal na het versturen van een herinneringsfactuur het incassobureau worden ingeschakeld.

Boeken en Annuleren
Het boeken van een reportage kan enkel per email/schriftelijk. Annuleren kan enkel per e-mail. Als een fotoshoot wegens omstandigheden niet door kan gaan dient dit zo snel mogelijk te worden doorgegeven. Het is mogelijk om de afspraak te verzetten. Danielle van den Tillaard Fotografie zal dan in overleg met u een nieuwe datum kiezen. Annuleren voor een fotoshoot dient maximaal 48 uur voor de gemaakte afspraak gedaan te worden. Wanneer in de laatste 48 uur voor de fotoshoot geannuleerd wordt, zal Danielle van den Tillaard Fotografie 50% van de anders gemaakte kosten in rekening brengen voor de wederpartij. Bij annulering van de reportage zal binnen 3 weken een nieuwe afspraak worden gemaakt. Annulering ontslaat de klant niet van zijn betaalverplichting. Bij het niet komen opdagen, zonder
afmelding, wordt het volledige bedrag van de fotoshoot in rekening gebracht. Danielle van den Tillaard Fotografie is gerechtigd een fotoshoot of reportage met een geldige reden te annuleren. Danielle van den Tillaard Fotografie zal altijd haar uiterste best doen gemaakte afspraken na te komen. Indien dit aan de hand is, is Danielle van den Tillaard Fotografie niet verplicht vervanging te regelen.

Garantie
Foto’s zijn tot maximaal 3 maanden na het maken ervan bij te bestellen. Daarnaast is een klant zelf verantwoordelijk voor het correct bewaren van zijn foto’s. Danielle van den Tillaard Fotografie houdt rekening met alle omstandigheden, maar kan achteraf niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet voldoen aan bepaalde verwachtingen van de klant. Denk daarbij aan een kind dat niet lachend op de foto staat.

Winacties
Onder winacties vallen acties die zijn georganiseerd of gesponsord door Danielle van den Tillaard Fotografie. Als winnaar van een actie wordt van u verwacht dat u binnen 14 dagen contact op neemt om uw fotoshoot te plannen. De reportage kan niet worden verzet na het maken van een afspraak. Prijzen worden niet in geld uitgekeerd.

Kortingcodes en cadeaubonnen
Bij boeking of bestelling dient u aan te geven dat u een cadeaubon of kortingscode wilt verzilveren. Na het opmaken van de factuur kan er geen korting of cadeaubon meer verwerkt worden. Cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. Op de Danielle van den Tillaard Fotografie cadeaubonnen staat de waarde vermeld, tegen bijbetaling kan deze ook worden ingewisseld voor een ander type fotopakket of fotoproducten. Op cadeaubonnen wordt geen geld teruggegeven.

Privacy & persoonsgegevens
Danielle van den Tillaard Fotografie zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres, etc.) openbaar maken of doorgeven aan anderen.

Bij het boeken van de fotosessie wordt automatisch akkoord gegaan met de voorwaarden.
Alle foto’s en teksten op de website zijn auteursrechtelijk beschermd door Danielle van den Tillaard Fotografie. Ondanks de uiterste zorg die Danielle van den Tillaard Fotografie aan de correctheid en volledigheid van deze website heeft besteed, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst.

 

error: Content is protected !!