Onlangs kwam er een heel erg leuk klein meisje naar mijn studio in Tilburg om haar 1e verjaardag nog eens extra te vieren met een cakesmash. Een cakesmash is een fotoshoot waarbij een kindje heerlijk mag kliederen met een taartje. Dit levert de leukste foto’s op.

Noella kwam samen met haar broertje en haar moeder naar mijn studio. Haar moeder had doorgegeven dat ze een taart in het zachtroze met goud en glitters wel erg mooi zou vinden. Dat zou perfect staan bij haar mooie jurkje! En geen verzoek is te gek voor Taart uit Tilburg, op wie ik altijd kan rekenen voor de mooiste cakesmash taartjes, dus er stond een prachtig taartje klaar voor Noella.

In het begin vond ze het toch wel een beetje gek en moest ze even wennen. Dus die taart werd nog niet meteen gesmasht.
Even voorzichtig met een vingertje proeven uiteraard wel. Ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe het kindje reageert op het taartje,
de ene duikt er meteen in en de andere raakt de taart liever niet aan, of heel voorzichtig. En in dit geval was Noella ook eerst even voorzichtig.

Maar na wat gespeeld te hebben met de ballonnen en die gave bellenblaas, kwam ze helemaal los.
Haar broertje stond haar enthousiast aan te moedigen en het taartje werd flink gesmasht! Wat deed ze het goed. Er was weinig van het taartje over. Wat een ontzettend leuke cakesmash was dit! Er zat zelfs cake tussen haar teentjes.

Al met al een zeer geslaagde cakesmash! En wist u dat ik bij een cakesmash ook een leuke collage ontwerp voor u?
Leuk als uitnodiging voor het verjaardagsfeest of om te bewaren.

Heeft u ook interesse in een cakesmash? Kijk voor meer informatie op www.daniellevandentillaard.nl

Liefs, Danielle

error: Content is protected !!