Een fotoshoot boeken

Wanneer u heeft aangegeven interesse te hebben in een fotoshoot, neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken. In dit geheel vrijblijvende oriënterend gesprek bespreken we wat voor soort shoot u graag wilt, de stijl en wat het doel is van uw fotoshoot. Aan de hand daarvan kan ik u adviseren over de stijl, materialen, kleuren en de eindproducten. Dit met als doel dat de fotoshoot is afgestemd op het prachtige eindproduct dat jullie voor ogen hebben. Stel u wilt een mooie Wall-art aan de muur en uw muren zijn een bepaalde kleur of uw kamer is gestyled in bepaalde tinten, dan kunnen we de sessie daarop afstemmen.

Wanneer u ervoor kiest om uw fotoshoot door mij te laten verzorgen, maken we een afspraak voor de shoot. Ik ontvang u in mijn studio of kom naar u toe. Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur. Bij een newborn sessie dient u rekening te houden met een sessietijd van ongeveer 3 uur. Wenst u hierbij nog familiefoto’s, geeft u het dan van te voren in het adviesgesprek aan. Ik heb dan meer tijd nodig voor de shoot. U ontvangt van mij een bevestiging met daarin nog tips en uitleg over de sessie. Zo kunt u alles van te voren nog eens rustig nalezen.
Newborn sessie

Newborn sessie

In het geval van een newborn sessie maken we een voorlopige afspraak op de uitrekendatum. Zo weet ik in welke periode ik tijd in de agenda vrij moet houden voor uw sessie en bent u verzekerd van een plekje. Wilt u verzekerd zijn van een plekje voor uw newborn sessie, neem dan tijdig contact op zodat ik in de agenda hier rekening mee kan houden. Het liefst voor de 36 weken.
U ontvangt van mij een bevestiging met daarin nog tips en uitleg over de sessie. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen voor het zover is en zodat u in uw kraamdagen lekker kunt genieten van uw kleintje en richten op uw herstel.
Ongeveer 2 à 3 dagen na uw bevalling laat u mij weten dat uw kleintje geboren is en plannen we de werkelijke sessie in. Een newborn sessie plan ik doorgaans in de tweede of derde week in na de geboorte. Dan zijn de newborns nog het beste in mooie poses te leggen. De eerste week plan ik geen sessies in, u kunt dan lekker genieten van uw kindje en gezin, wennen aan elkaar en richten op uw herstel.
Voor overige fotoshoots kunnen we direct een afspraak inplannen.

error: Niet toegestaan te kopieren