Balloons
& Bubbles

fotoshoot

Balloons & Bubbles Fotoshoot

Wat is nu het verschil tussen een cakesmash en een Balloons & Bubbles fotoshoot? De Balloons & Bubbles fotoshoot is een uitgebreidere fotoshoot dan de cakesmash fotoshoot. 
Na het kliederen met de taart zorg ik dat er een badje klaarstaat, zodat de kleine kliedermonstertjes schoon gewassen mee naar huis gaan. Zeep, schuim, handdoeken, zelfs een badeendje is geregeld! Bij de Balloons & Bubbles fotoshoot worden ook foto’s gemaakt van het spetterfestijn. De meeste kindjes vinden het een groot feest om heerlijk in een badje te mogen spelen en die dolle pret zie je terug op de foto’s! 

Ook bij een cakesmash fotoshoot mag uw kleintje in bad, alleen worden er dan geen foto’s gemaakt. Maar hoe dan ook, kan uw kindje weer schoon en fris mee naar huis. 

Foto´s voor op de uitnodiging

De foto’s die we maken van jouw kindje tijdens de balloons & bubbles fotoshoot zijn natuurlijk ook leuk om te gebruiken als unieke uitnodiging voor het verjaardagsfeest. Wil je de foto’s gebruiken voor de uitnodiging van het verjaardagsfeest?

Boek dan de Balloons & Bubbles fotoshoot in Tilburg ongeveer 6 à 7 weken voorafgaand de verjaardag van je kindje. Ik hanteer een levertijd van drie weken voor de foto’s. Zo heb je nog ruim de tijd voor het versturen van de uitnodigingen.

Heb je de foto’s nodig voor de verjaardag zelf? Boek de fotoshoot dan 4 à 5 weken vooraf. 

Ik hanteer bewust een ruime marge, omdat in deze tijd mensen soms wat vaker ziek of verkouden zijn. En in het geval dat we de fotoshoot moeten verzetten, hebben we dan nog wat speling in de agenda om foto’s alsnog tijdig af te hebben.

Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Balloons Bubbles | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
Cakesmash Fotoshoot | Danielle van den Tillaard Fotografie Tilburg
error: Content is protected !!