Review wanddecoratie Saal-Digital

Voor Saal-Digital heb ik een wanddecoratie mogen uittesten om hierover een recensie te schrijven. Dat kwam heel goed uit want ik ben juist op zoek naar mooie producten voor mijn klanten voor hun foto’s. En tegenwoordig is er zoveel moois voor aan de muur, naast de canvas heb je tegenwoordig foto’s op hout, dibond, acrylglas, fine art.  Ik heb gekozen voor een foto op acryl-glas. Ik hou van strak, maar toch warm. En was erg nieuwsgierig hoe dit eruit zou zien.

Ik heb gekozen voor een 40 x 40 cm, een mooi formaat wat niet te klein is. Ik ben blij verrast, het ziet er erg mooi uit!

Danielle van den Tillaard Fotografie

De kleuren zijn goed, en de afwerking is netjes. Ik vind het een erg mooie uitstraling hebben. Ik denk dat een serie van meerdere acrylglas wanddecoraties naast elkaar ook erg mooi zou zijn. Zeker ten opzichte van canvas, vind ik dit zo veel mooier!

Ik heb gekozen voor een profielophanging. Zodat er geen zichtbare montage aan de voorkant te zien is. Dit ziet er goed en degelijk uit:

Danielle van den Tillaard FotografieDanielle van den Tillaard Fotografie

Het bestelproces was ook makkelijk en duidelijk te volgen. Kortom een hele positieve ervaring! En zeker een aanrader.

 

Liefs Danielle