Hoi allemaal

Het stond al een tijdje op mijn wensenlijstje, een blog aanmaken. En bijhouden….smileyEr gebeurt momenteel genoeg, wellicht is het leuk om een en ander met jullie te delen.

Naast mijn fotostudio ben ik het liefst buiten aan het fotograferen, en in dit seizoen is het natuurlijk helemaal leuk om buitenshoots te doen. Ik heb er inmiddels een aantal achter de rug. En als alles doorgaat heb ik er volgende week weer eentje, een borstvoedingsfotoshoot. Hierover later meer.

Daarnaast ben ik samen met collega fotografe Simone op ’t Hoog druk bezig aan de website voor onze samenwerking wat betreft trouwfotografie. Deze zal zeer binnenkort online gaan. Blijf deze blog volgen dan hou ik jullie op de hoogte. Ik ga hier regelmatig updates plaatsen met alles wat met mijn passie, fotografie te maken heeft. Dat kan variĆ«ren van productinformatie, ervaringen, leuke weetjes, inspiratie, tips, en noem maar op. Zijn er dingen die je hier graag terug wil zien, dan hoor ik het graag.
Voor nu is dit een korte intro, hopelijk worden de volgende posts nog veel boeiender haha.

groetjes Danielle